Winkelwagen

Uw winkelwagen bevat geen producten.

Riblap

Fijne riblappen zijn de meest malse stooflappen van het rund en het snelst te bereiden. Door iets zuurs (bijvoorbeeld azijn of wijn) aan het stoofvocht toe te voegen is het vlees sneller zacht. Smaakidee: rode wijn, azijn, laurier, ui, tomaat.

150 tot 180 minuten sudderen.

 

Klik hier voor een heerlijk recept


€ 1,94 incl. Btw



Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Voedingswaarde
Per 100 g onbereid: Energie: 171 kcal.
Eiwit: 20.8 gram
Vet: 9.7 gram
IJzer: 2.5 milligram

 

Wij vinden het belangrijk om niet alleen een perfecte kwaliteit te verkopen, maar dat we  ook affiniteit hebben met onze boeren, vervoerders en slachters. We willen weten waar het vlees vandaan komt, hoe gaat de boer om met zijn vee, hoe ziet de boerderij eruit, hoe gaat het naar de slachter en hoe komt het bij ons in de winkel…   En dit doen we al jaren ( ca. 20 jaar!)  in samenwerking met Bert Elings,    wilt u meer weten over Elings en ons rundvlees klik  dan hier

Ook in ons bedrijf is passie voor vlees een vereiste: 
Wat is de geur van vlees;
We laten vlees rijpen, 3 weken, 6 weken het klinkt misschien raar, maar vlees heeft tijd en aandacht  nodig.;
We weten wat mager moet zijn maar ook wat vet mag zijn , want vet is smaak! 
Vrouwelijk  vlees heeft onze voorkeur.

Ons vlees is licht verteerbaar, heeft een perfecte smaak, laag vetpercentage, beval veel 
vitamine B en D, en natuurlijk hoogwaardige eiwitten en mineralen (ijzer en zink).